Tømrer- og snedkermester

Brancheforeningen og garantiordning for tømrer i Kolding​

Det betyder Garantiordningen for Dem:​

Alle medlemmer af Kolding Tømrermesterforening er medlem af Dansk Byggeri. Dansk Byggeri's medlemmer er forpligtet til at levere veludført, solidt og forsvarligt håndværksarbejde. Det er vores tømrerfirma naturligvis medlem af. 

Forbrugere har mulighed for at indbringe klager over arbejde udført af Dansk Byggeri's medlemmer til Byggeriets Ankenævn. Byggeriets Ankenævn drives i samarbejde med Forbrugerrådet.

Der kan klages over arbejdets kvalitet (mangler) og over arbejdets pris, hvis arbejdet er udført som overslags- eller regningsarbejde

Hvornår er der brug for Dansk Byggeri

Hvis et Dansk Byggeri medlem ikke er i stand til at efterleve en afgørelse fra Byggeriets Ankenævn (på grund af død, konkurs, ophør eller lignende), træder Dansk Byggeri's GARANTI i kraft. Det samme gælder, hvis et medlem ikke vil følge en kendelse.

Dansk Byggeri's GARANTI er med andre ord en ekstra sikkerhed, når man skal have udført håndværksarbejde som privat forbruger.

Se mere på www.byggaranti.dk

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og lad os ringe dig op med gode råd til dit projekt.​ Vi vender tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirma Bo Pedersen ApS​

​CVR: 20961791

Ring til os

Telefon: 75 50 18 05​​

Mobil: 20 28 18 05

Skriv en besked​

E-mail: bo@bo-pedersen.dk