Tømrer- og snedkermester

Tagrenovering udføres med stor erfaring

Hvis ikke du udfører dit ​tagarbejde korrekt og grundigt, er der risiko for fugt- og vandskader i tagkonstruktionen eller ned i selve bygningen. Derfor er det også nødvendigt jævnligt at foretage en tagrenovering , hvor taget vedligeholdes og småskader udbedres.

Dertil kommer, at en tagrenovering kan løfte hele husets udtryk og ved samme anledning kan det skabe nye muligheder for at ændre på husets arkitektur.

Vi har 30 års erfaring med alle former for tagarbejde

Tømrerfirma Bo Pedersen i Kolding har 30 års erfaring med alle former for tagarbejde og tagrenovering, og det kan være alt fra reparation af karnapper, kviste og gavle til selve taget.

Vi kan lægge helt nyt tag, eller vi kan lave en mindre renovation. Dertil kommer, at vi også kan efterisolere taget.

Vi kan endvidere udføre specielle tagopgaver på vores værksted til konkurrencedygtige priser.

Ved større opgaver åbner der sig en verden af muligheder

​Ved større tagarbejde som for eksempel en total udskiftning af et tag eller en omfattende tagrenovering åbner der sig en verden af nye muligheder. Du kan vælge et identisk tag, eller du kan få en ny farve eller helt nye materialer på taget.

​Du kan også fjerne eller tilføje tagudhæng. De kan være praktiske, fordi de kan beskytte murværk samt vinduer og døre.

Vi er kendt for at være stabile, punktlige og pålidelige i vores tagarbejde. Og vi er naturligvis medlem af både Dansk Byggeri og Kolding Tømrermesterforening.

Få et uforpligtende tilbud på tagrenovering i dag

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på renovering af tag af en tømrer, der altid er i dialog med sine kunder. Du kan ringe på telefon 75 50 18 05 eller skrive til e-mail bo@bo-pedersen.dk for en konkret pris på din opgave. 

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og lad os ringe dig op med gode råd til dit projekt.​ Vi vender tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirma Bo Pedersen ApS​

​CVR: 20961791

Ring til os

Telefon: 75 50 18 05​​

Mobil: 20 28 18 05

Skriv en besked​

E-mail: bo@bo-pedersen.dk