Tømrer- og snedkermester

Tilbygning og ombygning af hus udføres

Tilbygning, ombygning af hus og nybygning er spændende muligheder i ethvert hus. En tilbygning kan være alt fra en udestue til en konkret udvidelse af huset, således der kan komme flere værelser, et hjemmekontor, en spisestue eller en større dagligstue.

Det kan også være en elegant karnap, der kan være smuk og praktisk i stuen, især hvis der er udsigt til haven.

Ombygning af hus kan også være beboelsesrum på loftet

​En tilbygning eller ombygning af hus kan også ske opad, således der etableres et eller flere beboelsesrum på loftet. Det vil være fordelagtigt at lave loftet om til beboelsesrum i forbindelse med tagarbejde, hvor der alligevel skal rodes med taget. 

Ud over vinduer i gavlene kan der laves kviste og ovenlysvinduer, så der bliver lyst og rart at være.Tømrerfirma Bo Pedersen​ kan endvidere udføre specialarbejde på vores eget værksted, hvis der skal laves noget helt særligt til din nye tilbygning.

Grundighed, kvalitet og dialog er nøgleord hos os

​Vi kan varetage en tilbygning, ombygning af hus eller nybygning for private boligejere, større og mindre virksomheder samt offentlige institutioner i Kolding og omegn til konkurrencedygtige priser.

Det er desuden et absolut særkende for os, at alt vores arbejde altid bliver udført med høj kvalitet, stor grundighed og faglig ihærdighed.

Ligesom vi kommer til tiden og opretholder en dialog igennem hele forløbet. Dertil kommer, at vi naturligvis er medlem af Dansk Byggeri og Kolding Tømrermesterforening.

Hvad koster en tilbygning?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 75 50 18 05, mobil 

20 28 18 05 eller e-mail bo@bo-pedersen.dk, hvis du ønsker en konkret pris på ombygning af hus.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og lad os ringe dig op med gode råd til dit projekt.​ Vi vender tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirma Bo Pedersen ApS​

​CVR: 20961791

Ring til os

Telefon: 75 50 18 05​​

Mobil: 20 28 18 05

Skriv en besked​

E-mail: bo@bo-pedersen.dk