Tømrer- og snedkermester

Udskiftning af vinduer og døre udføres

En markant del af en bolig eller en erhvervsejendom er døre og vinduer. De handler både om æstetik og om energi, men også om indeklima og husets udtryk.

Nedslidte og kedelige døre eller vinduer giver et dårligt indtryk, men kan også give træk og et ubehageligt indeklima. Derfor kan en udskiftning af vinduer være nødvendig.

Tømrerfirma Bo Pedersen tilbyder renovering, reparation og udskiftning af døre og vinduer i Kolding og omegn alt efter deres stand og dine ønsker samt ikke mindst dit aktuelle budget.

Måske ønsker du at bevare den oprindelige stil med nye vinduer, måske ønsker du noget mere praktisk i den daglige brug, eller måske skal det hele blot ændres til noget helt nyt.

Udskiftning af døre og vinduer giver en lavere varmeregning

​Kundernes fokus på deres vinduer og døre kan med andre ord være ganske forskelligt, men det er næsten altid en kombination af æstetik, praktisk brug og en lavere varmeregning.

Dertil kommer, at moderne døre samt vinduer stort set er vedligeholdelsesfrie, hvilket betyder, at de næsten kan klare sig selv mange år frem i tiden.​

​Vi tilbyder udskiftning af vinduer og udskiftning af døre for både private boligejere, større og mindre virksomheder samt offentlige institutioner.

Og det er altid et særkende for os, at alt vores tømrerarbejde skal udføres med høj kvalitet, stor grundighed og faglig ihærdighed. Dertil kommer, at vi er medlem af Dansk Byggeri og Kolding Tømrermesterforening. Vi finder en stor faglig stolthed i din tilfredshed. 

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​Du er velkommen til at kontakte Tømrerfirma Bo Pedersen ApS i Kolding ved at ringe til os på telefon 75 50 18 05 eller på mobil 20 28 18 05 for at få en pris på din opgave.

Du kan også sende en e-mail til bo@bo-pedersen.dk, for at få et uforpligtende tilbud på opgaver i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og lad os ringe dig op med gode råd til dit projekt.​ Vi vender tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirma Bo Pedersen ApS​

​CVR: 20961791

Ring til os

Telefon: 75 50 18 05​​

Mobil: 20 28 18 05

Skriv en besked​

E-mail: bo@bo-pedersen.dk