Tømrer- og snedkermester

Dalbygade 37, 6000 Kolding

​Energirenovering af hus, lejlighed eller erhvervsbyggeri

​Det bliver mere og mere populært at få udført energirenovering, eftersom energipriserne generelt stiger. Men også fordi der kommer mere og mere fokus på miljøet, ligesom der også er en stigende tendens til at være opmærksom på unødigt spild.

Den primære årsag til en energioptimering er varmeregningen

​Den primære årsag til at få udført en energirenovering i et hus eller i en lejlighed er naturligvis varmeregningen, men en energirenovering vedrører også indeklimaet, uagtet mange ikke er opmærksomme på det.

En bonus er, at værdien på din bolig kan stige, hvilket kan betyde, at du måske kan omlægge dine lån til en mere fordelagtig finansiering, men det er også interessant, hvis du overvejer at sælge din bolig i nær fremtid.

En energirenovering medfører typisk, at der måske skal udskiftes døre og vinduer og lignende, ligesom der kan ske andre former for udskiftning og renovering.

Det betyder, at det bliver nemmere at vedligeholde, eftersom moderne vinduer stort set er vedligeholdelsesfrie. Dertil kommer, at moderne døre og vinduer er praktiske i daglige brug.

​Kontakt os for at få et tilbud på energirenovering

​Vi kan tilbyde energirenovering for husejere, boligejere, virksomheder, erhvervsbygninger og offentlige institutioner i Kolding og omegn, og det er et særkende for os, at vores arbejde altid bliver udført med høj kvalitet, stor grundighed og faglig ihærdighed.

Du kan kontakte os på telefon 75 50 18 05, på mobil 20 28 18 05 eller på vores e-mail bo@bo-pedersen.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på energirenovering.

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og Kolding Tømrermesterforening.

Brug for hjælp?

Udfyld formularen og lad os ringe dig op med et uforpligtende tilbud og gode råd til dit projekt.​

Vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrerfirma Bo Pedersen ApS​

​CVR: 20961791

Ring til os

Telefon: 75 50 18 05​​

Mobil: 20 28 18 05

Skriv en besked​

E-mail: bo@bo-pedersen.dk